Ammarilys kérdése:
Tudom hogy unalmas, de kérdezz, válaszolok! (úgyis unatkozok:D) Na, kérdezel? ^^
Figyelt kérdés
És én nem olyan gagyi válaszokat adok mint az "5 éves" kis Fannika :D2010. ápr. 22. 17:35
61/112 anonim válasza:
tudod görbíteni a teret? mert én igen
62/112 anonim válasza:
Szia!
Eladótanfolyamra szeretnék menni,de nincsen rá pénzem.Kifizeted helyettem?Vagy honnan szerezzem meg a rá való összeget?Munkahely semmi!
Várom válaszod!
63/112 anonim válasza:
5 éves Fannika vagyok...
Unatkozol?sajnállak...
másolod a kérdésem? sajnállak...
szerinted gagyi válaszokat adok? sajnállak...
amúgy örülök hogy ilyen népszerű lettem =)
Bár vannak olyanok akik irigyek és leszaroznak(mint például te ;) )
De viszont vannak akik szeretnek..és én is szeretem őket^^
Csókoltatom azt az unatkozós fejedet.
u.i.: ne fannikázz...bár mondjuk leszaarom^^.amúgy az én kérdésem humor kategóriában van..viszont a tied is, mégis komoly válaszokat adsz ;)
64/112 anonim válasza:
egyem meg a csokimat vagy haggyam meg késöbbbre?
66/112 A kérdező kommentje:
Fanni,te szánalmas 5 éves,hagyjál már :D
2010. ápr. 22. 18:48
67/112 anonim válasza:
Fannika. nem 5 vagyok hanem 14. értebben gondolkodom mint te. nincs 1 hónapja pasid(nemcsodálom). 18 vagy?!nem érdekel O.o Fáj az igazság?!:D ennél jobbat nem tudsz kitalálni?:D mind1. hagylak. nem éri meg =D
68/112 anonim válasza:
Fanni: Te híres?Azt se tudom ki vagy?Akkor hogy akarsz te híres lenni?Na mindeggy!!Kérdező!: Miért nem válaszolsz mán dikk?
69/112 A kérdező kommentje:
ne fárassz légyszives.3 komoly kapcsolatom volt eddig.amugy meg mindig kell hogy legyen valakinek barátja?látod,itt látszik meg az értelmi színvonalad.Hogy én irigy lennék,úristen.Ja,kur.va híres lettél,nem mondom.Hidd el,komolyabb vagyok nálad.énis hagylak.ennyi.
2010. ápr. 22. 18:55
70/112 A kérdező kommentje:
válaszoltam ^^
2010. ápr. 22. 18:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!