Huskyloverapach kérdése:
Mijétk olttyátok fojton azokat akik nem tudnak hejesen irní?
Figyelt kérdés
Azt észre hogy vettyem hoyg aik nem tnudkna vgya nem kakarnka hejesbeirní mindki leolttyak meg heljea israasi zstratrat liknelnwk be alä ezs mitre van gyi, nem si ojan knnyonnu midnik gzí irni.2016. szept. 9. 01:32
1/5 anonim válasza:
Hú pasztmek, negyedét nem értem. :D
2/5 anonim válasza:
Mondjuk azért, mert direkt csinálják (veled az élen), és azt hiszik, hogy marhára viccesek, pedig nem.
3/5 anonim válasza:
Elsőnek :)
Miért oltjátok (be) folyton azokat, akik nem tudnak helyesen írni?
Azt vettem észre, hogy (azokat), akik nem tudnak, vagy nem akarnak helyesen írni, mindig (b)eoltják, meg helyesírási szótárat linkelnek be alá, ez miért van így? Nem is olyan könnyű mindig így írni.
4/5 tuman válasza:
Mert annyira nyomorultúl unalmas,hogy helyesen le se lehet írni.De mókás kérdés,gratulálok.
5/5 anonim válasza:
Nem értem én sem.Nem vagyok helyes,és mégis tudok írni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!