Segítség mi a gyenge pontjuk az unikornisoknak egy szigeten vagyok ahol sok az unikornis és az egyik barátomat elrabolták most fenn vok egy magas fán mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 3. 18:43
2/12 A kérdező kommentje:
ez komoly!!
2016. szept. 3. 18:50
3/12 anonim válasza:
Ígérd meg nekik, hogy letööd a szarvukat miután szivárványt hánytál rájuk.
4/12 A kérdező kommentje:
ez joötletnek hangzik
2016. szept. 3. 19:00
5/12 A kérdező kommentje:
uuuu nem vált be kergetnek de utközben találtam egy struccot akinek a hátára felugrottam és most velem szalad a hátn
2016. szept. 3. 19:01
6/12 anonim válasza:
Akkor hajrá! Csak nehogy elfogyjon a mobilneted.
8/12 tuman válasza:
Ha a strucc a saját hátán szalad,ráadásul veled,akkor nem lehet baj.
9/12 anonim válasza:
A hasuknál van egy apró kinövés,ahol pikkelyes, mert ugye a pisztrángokból fejlődtek ki. Na, ha onnan kitépsz pár pikkelyt, azzal nagy fájdalmat okozott nekik, de ne mond meg, hogy én árultam el
10/12 anonim válasza:
Ha szembe állsz vele ès a kepébe mondod hogy csúnya, rögtön sírva fakad és ezután könnyedén letörheted a szarvát így kiutálják és az erdőlakò törpéknek eladhatod hogy tudj venni belőle mobilnetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!