Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Hogyan kell meghódítani egy nőt?

Mr Orange kérdése:

Hogyan kell meghódítani egy nőt?

Figyelt kérdés
Nem vagyok benne teljesen biztos, de szerintem ez a módja elöszőr lépj be vagy alapíts egy szélsőség pártot, majd demagóg beszédeket tartva vakisd a parasztot, után csak várj a megfelelő alkalomra, ha eljön hibáztasd a demokratákat, fontos az ellenség kép felállítása és ez fogja tömegé süllyeszteni az egyént. Ha sikerült hatalomra jutnod zárd be az ellenfeleid, alakíts ki személyi kultuszt végy mindent az irányításod alá . Ha mind ez sikerült és te vagy a nációd teljes ura kezdj geopolitikai játszmákba mindig csak kicsit kérjél a tárgyaló termekben játszd ki a demokratákat úgy se akarnak harcolni, amikor észrevették magukat már rég bedaráltad a szomszédokat. Ekkor már elég erős vagy, hogy zseniális katonai manőverekkel legyőzd őket, ha ez is sikerül és mindent te uralsz, elmondhatjuk, hogy biztosan elnyerted szíved választottját. Utó irat és egy hegcsúcsot hogyan kell azt is így vagy hasonló módón?

2016. aug. 28. 09:45
 1/3 Vree ***** válasza:
Állatkutatók megállapították: a görény, annak érdekében, hogy párt találjon magának,időnként politikai pártot alapít és miniszterelnök lesz belőle. ;P
2016. aug. 29. 10:46
 2/3 anonim ***** válasza:
Egy jó puccs is elég, de azzal vigyázni kell, mert ha támogatást kap külső forrás, az ellenzék hatalma megerősödhet. A legjobb mód a korrupció elterjesztése szerintem.
2016. szept. 5. 21:38
 3/3 A kérdező kommentje:
Jó ötlet de mi a helyzet ha szivünk egyetlen királynője egy másik ország állam polgára akor még nem hóditotuk meg.
2016. szept. 5. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!