Mi a véleményed arról, hogy Novák Előd nem tudja elsorolni az Árpád-házi királyokat egy perc alatt visszafelé?
Látjátok, mindig mondtam, hogy a libsik csak addig vevők a humorra, amíg csak ők intézhetik az undok kirohanásaikat a magyarság ellen.
Egy kérdés, az MDF-es 31%-osnak főleg: Bokros táncáról mi volt a véleményed a TV2-n?
"Egy kérdés, az MDF-es 31%-osnak főleg: Bokros táncáról mi volt a véleményed a TV2-n?"
egy visszakérdés neked.
honnan a rákbánatból veszed hogy mdf-es vagyok?
Amint megmondod, hogy kell válaszokat linkelni, megteszem.
Te pedig kérlek linkeld be azt a videót, ahol Vona a fajgyűlölettől eltorzult arccal, iróniamentesen üvölti, hogy a befektetőknek visszafelé kell elsorolni a királyainkat.
Még azt sem tudja, hogy kell linkelni! Igazi jobbos! Ez rájuk vall, ez az ő szintjük!
Ez lenne gy jó program: "Szebb jövőt minden jobbosnak"
-Iskolázást a jobbosoknak
-Speciális, kisegítő foglalkozást a jobbosoknak
-Felvilágosítást a jobbosoknak, hogy ez a humor kategória, ahol nem kéne annyira véresen komolyan "jobboskodni"
Mellesleg nem vagyok se balcsi, se jobbcsi, se libsi, se fidcsi, úgyhogy hiába próbáltok támadni.
Nehéz a jobbosok élete, de ők legalább kitartanak a hülyeségeik mellett.
Tudsz olvasni? "Amint megmondod, hogy kell VÁLASZOKAT linkelni, megteszem."
Nem témákra, a kérdések oldalaira gondoltam, hanem az itteni válaszokra. Mellesleg tudod kinek van hangulata 30-40 kérdést átbogarászni egy provokáló s.ggfej miatt. Neked egy értelmező szótárat ajánlanék inkább. De ha olyan felsőbbrendűnek érzed magad, akkor linkelj te nekem légyszíves egy konkrét választ akárhonnan. Esetleg egy videót Vonáról, amit eddig hiába várok. Nos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!