Titeket is felbosszant ha egy sorozat reklámot valamilyen filmmel félbeszakítanak? :D
Figyelt kérdés
2016. aug. 21. 15:41
1/7 anonim válasza:
Ezert van a musorrogzitos mediabox, hogy a reklamokat at lehessen tekerni. Ha nincs ilyenre lehetoseged, a torrent meg mindig ingyen van...
2/7 szántóvető válasza:
engem az bosszant ha a reklámokat megszakítják filmmel.
3/7 anonim válasza:
nem. a tv egy csatorna, amin a gyártók lenyomhatják a vevők torkán a termékeiket, reklám formájában.
namármost én lefosom az ilyen gyártók termékeit, ezért ha filmet/sorozatot akarok nézni, online teszem meg, esetleg letöltöm.
4/7 anonim válasza:
Nem fordítva akartad volna írni? 😱😂
5/7 anonim válasza:
de, ezért leöltöm, akkor kaptam már hűjét mikor néztem a rejtélyt, (the fringe) (viasat 6) és 10 percenként reklám volt, de nem akármilyen hanem ez a sz.ar kóóóóla reklám amitől már megőrültem
mivel szinte mindenhol 10 perc után ezt a reklámot láttam
akkor döntöttem el hogy sorozatot nem nézek sima tv adáson keresztül hanem letöltöm, így is volt szépen leszedtem mind az 5 évadot.
7/7 anonim válasza:
Értelmes ember nem néz tv csatornákon filmet. Kizökkenti a nézőt az indokolatlanul bevágott hangos és gagyi reklám. A rögzítés sem jobb, ugyanúgy az arcodba tolják egy fontos jelenet közepette aztán meg tekergethetsz... Ugyanúgy megöli az élményt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!