Miért nem akarja megenni a bankjegyeket a pénzéhes csajom?
Figyelt kérdés
Tegnap bevallotta nekem, hogy ő pénzéhes és ma reggel csináltam neki egy szendvicset bankjegyekkel, és ma ebédre is azt kapott, sőt vacsorára is, de nem akarta megenni, pedig egyre édesebben készítettem el neki, belekvároztam és bemézesítettem, de feleslegesen. A pénzérméktől meg kitörne a foga. Ötlet?2016. aug. 19. 20:16
1/4 anonim válasza:
Nemtudom mi lehet a baj:(
Lehet, hogy nem eleg jo minosegu a penz:$ adjal neki 20ezrest de joo sokat es kenjel ra nutallat barack lekvart eper lekvart vajkremet meg labkremet dobj bele egy kos salatat meg parit paprikat fokhagymat majd a vegen fuszerezd kakaoporral es grillcsirke alappal --> tutira bejon neki es megfogja zabalni:))
2/4 anonim válasza:
De a tejszínhabot le ne hagyd róla!
Vannak akik kaviárral szeretik, mások mártogatósra esküsznek.
Én csak simán házi kolbásszal, zöld paprikával szoktam enni, szerintem a legjobbb! <3 :D
3/4 anonim válasza:
A 20cm-es cipősarkot kihagytad. Meg a szőrmebundát se felejtsd el. Esetleg egy BMW kereke a tetejére.
4/4 Germany1988 válasza:
Hát vannak csajok akiknek már semmi sem jó,,,,dugd meg rendesen...dobd ki aztán tálald a pénzes dolgot másnál is,,,ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!