Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Szerelmes lettem egy mókusba....

Szerelmes lettem egy mókusba. Lehetséges?

Figyelt kérdés
Tegnap sétáltam egy parkban amikor megláttam egy mókust.Szerelem első látásra.Gondoltam ki megyek ma is, és viszek neki pár mogyorót meg ilyesmiket, szerintetek örülni fog neki?
2010. ápr. 19. 17:37
 1/9 anonim ***** válasza:
Beteg vagy.
2010. ápr. 19. 17:39
 2/9 anonim ***** válasza:
át kéne tenni a humor kategóriába...
2010. ápr. 19. 17:40
 3/9 anonim ***** válasza:
Lehet hát.De legközelebb az állatkertbe menj, ott nagyobb a választék.:D
2010. ápr. 19. 17:43
 4/9 anonim ***** válasza:

szerintem felesleges átteni.. alapból a 'humor' kategóriában van.xD:D

amúgy, igen lehetséges. teljes mértékben együttérzek veled, de szállj re róla.. az az én mókusom.

2010. ápr. 19. 17:44
 5/9 anonim ***** válasza:

A mogyoró jó ötlet, biztos örülni fog neki.

Arra azért figyelj, hogy ha viszonozza a kedvességedet, akkor se siettesd a dolgokat, ne légy tolakodó.

Ne feledd, előbb utóbb úgyis beteljesül a szerelem.

2010. ápr. 19. 17:44
 6/9 anonim ***** válasza:
Na most, hány éves a mókus?
2010. ápr. 19. 19:08
 7/9 anonim ***** válasza:

kizárólag akkor, ha nem túl fiatal hozzád. Egy ilyen Sciurus vulgaris pedofil üggyel kapták el pedómacit is...

A mogyoróidat tartogasd a második randira, hacsak nem ő kéri, élnek még konzervatív mókusok. A legfontosabb, hogy ne légy tolakodó, vegyétek fel egymás tempóját.

(Amennyiben fiú, szerencsés vagy, a mókusok farokhossza elérheti a 25 centit is.)

2010. ápr. 19. 19:37
 8/9 anonim ***** válasza:
bármibe és bárkibe lehetsz szerelmes,ha te magad szerelmes vagy saját magadba.én a 6-os kombinóba szerettem bele még télen...olyan megnyugtató és előkelő volt ahogy lassan besiklott a megállóba.csak végzi a dolgát,nem kötözködik senkivel,rengeteg embert szállit naponta akik mégcsak meg sem köszönik ezt neki,de ő nem vár viszonzást...ámulatos!
2010. ápr. 20. 09:23
 9/9 anonim ***** válasza:
Na, hogy sikerült a randi? Írd meg légyszives, és a következőre már vigyél óvszert!
2010. ápr. 21. 20:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!