Mi az asztal, de nem szék?
Figyelt kérdés
már hónapok óta gondolkodom de sehogy se tudom kitalálni. segítsetek kérlek!!! 23 éves fiú vagyok.2016. aug. 6. 19:12
3/12 anonim válasza:
Jujj én is pont ezen gondolkodom egy ideje :ss Lécci valaki tényleg mondja már meg az igazságot, hetek óta álmatlan éjszakáim vannak emiatt!!!!!!!
4/12 A kérdező kommentje:
most akkor melyik anyád, kecske, vagy asztal??? segítsetek kérlek!
2016. aug. 6. 19:55
5/12 anonim válasza:
szerintem...ez egy terítő lesz.
jah minden bizonnyal egy teritő mert egy asztalon van...és az asztal körül meg székek vannak...tányér nem lehet mert akkor jelen lenne a leírásban a villa vagy a kanál...ezért ha ma a hold hamarabb jön el mint szokott tehát olyan 18:00-kor akkor minden bizonnyal egy terítő az...DE AZÉRT EL KELL MONDJAM HOGY NAGYON OKOS LEHETSZ HOGYHA ENNYIT NEM TUDTÁL MEGHATÁROZNI...
10/12 anonim válasza:
Pingvin, loú, police.
Ez a három megoldás van csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!