Más is szokott magának üzenetet küldeni?
Figyelt kérdés
Szerintem tök jó dolog, én már függő vagyok.2016. aug. 6. 12:41
1/17 Ay carramba! 

válasza:

Ha el tudnád krumoltingilizálni a kérdésed, akkor megfegnarolingilizálomlom a válaszom. Na akkor küldhetsz magadnak retardálódott üzeneteket.
Ja, és még ez: [link]
2/17 anonim 

válasza:

Naná!!!
Mindig annyira örülök amikor üzenetet kapok magamtól ^^ Jobb mint a karácsony ^^
3/17 A kérdező kommentje:
Ugye, hogy lekváros kenyér!!! Tök jó látni az üzenetet egy intelligens embertől!!!
2016. aug. 6. 13:34
4/17 anonim 

válasza:

Évek óta nem állok szóba magammal! Így tehat ,nem!
5/17 A kérdező kommentje:
#4 Sajnálom! :( Ha bármi kell szólj! Tudod, hogy rám ne számíts!
2016. aug. 6. 13:48
6/17 anonim 

válasza:

Aha. De sajnos mindig összeveszünk valamin.. És nem tudjuk kinek legyen igaza mert mindekettőnknek meggyőző érvei vannak. :(
7/17 anonim 

válasza:

Én csak egyszer küldtem magamnak üzit,de azóta se válaszoltam rá:(
8/17 anonim 

válasza:

Nem, félnék, hogy nyomulósnak tartom. :(
9/17 anonim válasza:
Csak 1x tetttem. De elküldött melegebb éghajlatra. :'( Szerintem túl nyomulós voltam, próbáltam bocsánatott kérni,de letiltott... :(
Annyira hiányzik. :'(
10/17 gigatik man válasza:
Pl most is magamnak irok xd xd xd xd xd jeeee
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!