Miért nevetnek ki mindig, ha bemutatkozom?
Figyelt kérdés
Szóval, eddig akárkinek bemutatkoztam életem során, kinevetett! Találkozom valakivel, köszönök, jön a kézrázás, bemutatkozás, és a röhögőgörcs! Vajon mitől lehet? Segítsen valaki, ezt így nem bírom sokáig! már
Köszönettel: Bonaparte Napóleon, 241/F
2010. ápr. 18. 15:58
1/20 anonim válasza:
Olyan ismerős a neved... :D A korod sem kevés. :P
2/20 anonim válasza:
Na idefigyelj, Bonaparte! Végre megtaláltalak! Figyelj, én már nem húzom ezt tovább, fizetsz végre gyerektartást az ikrekre, vagy pereljelek be? Na aztán jöhet a röhögőgörcs, te ártány! Nem volt könnyű kiszarni azt a két hülye gyereket, szóval álljál már üresbe és fizess, különben pokollá teszem az életed!
3/20 anonim válasza:
Engem is mindig kinevetnek :( Pedig igazán hétköznapi nevem van: Végh Béla :( 21/L
4/20 anonim válasza:
Üdv a Kinevetettek Elit Klubjában.
További szép napot mindenkinek!
Ipsz Ilonka
5/20 anonim válasza:
Én nem nevetnélek ki téged. Lenne egy kis elszámolnivalónk.
Mária Antoinette
6/20 anonim válasza:
Mert egy rohadt nagy vesztes vagy, lol!
Udv,
Arthur Wellesley 241/F
7/20 anonim válasza:
Engem is mindenki kinevet :(
Üdv: Geronatso Mária
8/20 anonim válasza:
engem nem :D
Bill Kaulitz-Trümper :)
9/20 anonim válasza:
Szerintem nem is a neveden nevetnek, hanem a divatja múlt ruháidon. Nem lehet?:)
10/20 anonim válasza:
És engem vajon miért nevetnek ki?
Tök Ödön
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!