Ha soha nem fürdök több évig akkor én is szent leszek, mint Szent Margit?
Figyelt kérdés
Tanultuk töriből, hogy azért volt szent, mert nem fürdött rengeteg évig.2016. aug. 4. 16:02
1/8 anonim válasza:
Ha ezt tanultad, akkor igen ostoba volt a tanárod. NEM ezért lett szent, hanem azért, mert sanyargatta magát és imádkozott. Akkoriban még nem is volt szokás naponta fürödni.
2/8 anonim válasza:
Hát amint megérzik a szagodat biztos fel fognak kiáltani hogy te szent isten...
4/8 A kérdező kommentje:
A második válaszoló is megmondta, hogy én leszek a Szent Isten, tehát nem büdős!
2016. aug. 4. 19:49
5/8 anonim válasza:
Nem hinném, hogy a második válaszoló komolyan írta, csupán hülye kérdésre hülye válasz.
6/8 A kérdező kommentje:
Én vagyok a Szent Isten, mert büdi vagyok! Punktum
2016. aug. 5. 20:04
7/8 anonim válasza:
Soha ne fürödj, ne csak több évig.
8/8 anonim válasza:
Fürödni azt meg oszt minek télen még melegit a kosz !!nyáron megvéd a leégéstől enngem a bába megmosott oszt jó!!Igaz rettentően büdös vagyok aztat mondják de én nem mondanám én nem érzem!! A múltkor nem engedtek fel a buszra sem.pedig direkt nem rühelőztem !!! Volt aki felsirt a buszon mikkor felakartam szálni hátsó ajtón menekültek le az emberek miért?alsógatyát 82-ben cseréltem de már lerohadt rólam no ezért kár fürdeni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!