Ti is csalódtatok már ekkorát?
Figyelt kérdés
Tegnap este kimentem a wc-re, a peremén megláttam egy kis nutellát, pont volt a kezemben egy szelet kenyér (szoktam szarás közben enni) de nem volt rajta elég feltét :( ezért gyorsan kimentem a konyhába kenőkésért és rákentem a kenyérre amit kellett. Ezután hamar rájöttem, hogy csak a szemem kívánta, de nem hánytam ki. Azt hittem olyan lesz, mint az eredeti nutella. Mondták már, hogy ne egyek más mogyorókrémet mert szar. És milyen igazuk volt!2016. aug. 3. 01:30
1/2 anonim válasza:
Az eredeti nutella volt. Nem jól ízlelted! kóstold meg mégegyszer!!
Üdv.: Nutella gyártó.
2/2 Ay carramba! válasza:
GÁSPÁR! MEGMONDTAM MÁR, HOGY NE MOND AZT, HOGY TE VAGY A NUTELLAGYÁR VEZÉRIGAZGATÓJA!!!
Üdv: The Real Nutella Company
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!