Történt veled mostanában vagy korábban valami vicces dolog? Mi volt az?
Kezdem én:
1. kiskoromban egyik délután kiengedtük a kutyát az utcára én meg kimentem és elkezdtem futni a tesóm után. Egyszercsak a kutya megállt előttem, én meg átestem rajta. Amikor már a földöm voltam, ő rámnézett és továbbfutott. xD
2. szilveszterkor jöttek vendégek és a fenti wc-ajtót mi sosem szoktuk becsukni. De az egyik vendég ezt tette és amikor én akartam kimenni wc-re, a sötétben nem láttam, hogy csukva van és lefejeltem teljes erőből az ajtót. Anyámék felordítottak lentről hogy mi volt ez a zaj, én meg mondtam h semmi csak nekimentem az ajtónak. Az a vendég, aki becsukta az ajtót az kijött, rámnézett és elkezdett röhögni (én is ezt tettem. XD)
szórakozóhelyen barátnőmékkel felkenődtünk az üveg ajtóra:D
Nem vettük észre a lépcsőt:D
Nem röhögtek bent vagy hatszázan rajtunk:D
xD Dejók történnek a mindennapokban. :D
Mi amikor farsangra gyakoroltuk a táncot akk egy 6.os közelebb jött hozzám én meg az egyik lépésnél orrbavágtam. :D
Irodalom óra: A tanár megkért hogy olvassam fel az Akhilleusz Pajzsát...Rendben mondom felolvasom.
Erre Akhilleus Pajzsa helyett,Akhilleusz P*csáját olvastam :DDDDD
Istenem az a röhögés ami kitört mindenkiből :D
Nálunk kinnt a tanyán a műhelyajtó előtt egy függöny van. Amikor ki akart menni a kutyánk a műhelyből nem vette észre a függöny miatt az ajtót és bumm! XD aztán meg nézett rám a vaksi kis szemeivel hogy " na most mi van????"
Jah meg egyszer amikor a nagyapám ment hogy dobjon egy sárgát akkor odament a kutya és jól lepisálta nagyapám nadrágszárát. XDXD :D azt a röhögést ami belőlem kitört....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!