Migránsoknak tiltja a vallása a disznóval való érintkezést, Kerítés helyett miért nem disznóólakat állítottak a határa? :D
Mert majd pár disznóól megállítja azokat a istenfélő, koránon felnőtt tömeget.
Mikor sokan értelmezni sem tudják a szentírásuknak tartott könyvet ezért bármilyen fanatikus szekta szövegelését elhiszik és tonna számra mészárolnak.
Szerintem a legtöbbjükből az is kitelne, hogy fogná azt a disznót és nyersen megenné.
Persze nem kell komolyan gondolni, amit írtam csak komolytalan kérdésre komolytalan válasz, és ennél komolytalanabb nem jutott az eszembe.
A migránspolitika meg ne legyen téma a gyakorikérdéseken, mert még az Európai unió sem áll hozzá érdemlegesen egy év távlat után..
Tudom, én is érzem ennek ellenére nem lett túl bő topic.
Az első kommentem is lepontozták. Persze nem a pontjaim siratom, vagy hogy mennyire vagyok a felhasználók szerint hasznos ezen az oldalon, hanem azt, hogy nem értették -vagy csak túl ízléstelenül fogalmaztam-.
Mindenesetre örülök annak, az 52%-nak aki valamilyen szinten viccesnek találta, vagy annak aki nevetett vagy elmosolyodott egy jót (de mégsem nem szavazott, mint ahogy a császár tette az arénákban, mert nem az a lényeg)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!