Kedvenc magyar rap számod?
Hősök: Angyal
De amúgy a Hősöktől elég sok jó szám van amit kedvelek.
Én kb. 1 hónapja kattantam rá a magyar rapre,de felse tudnám sorolni hogy mennyit szeretek :)
gondoltam itt majd ha irnak,akkor rákeresek,és megnézem hogy tetszik e ,ha még nem hallottam persze.
L/18
:D
végre egy normális kérdezőőőő :D
örlök h még 1 embernek tetszik a magyar rap:D
am nekem iszonyatsok kedvencem van, szal csak előadót mondok:D nah jó meg 1-2 példát:P
Sub Bass Monster:Sebességmámor, Beng,
AC:Északon-Délen
Hősök:Angyal,Utolsó vasárnap, Tenger
Fankadeli:Magyar földre, Személyi a zsebben
Children of Distance: Játék az élet
hát kb ennyi lenne :D
Children of Distance: Tökéletes Pillanat,Emlékezz rám,Beforratlan sebek:D
12/L
SBM - Sajt, Ragga a csodaszarvasról, Beng, Sub Bass Monster, Nincs nő, nincs sírás, Ébredj csak, én még álmodom. Elég sok van, a többit nem sorolom ._.
AC - Ülünk a vonaton, Budapest nyáron, Csak ennyi?, 1x1, Elősször mindneki béna, Északon, Délen
Belga - Zsolti a béka, Szerelmes vagyok, Kocsi
Hősök - Betűzd el, Emlék, Fuss el
Sokan - köztük a bátyáim is- furcsának tartják, h 10 éves létemre hip-hopot hallgatok éjjel nappal, IGAZI zenéket szeretek, nem ilyen Hannah Montana meg ilyesmi béna amcsi izéket és a hip-hop mellett a punk és a rock az a két zeneműfaj, amiket szeretek.
10/L
FankaDeli utolsó pár albuma nagyon odabasz
Magyar földre
Az aktámban
Apáink véréből
Magyar földre
Nem alkuszom
Magyar rendőr
November 1
Reck
Ez az a hely
999-szer
Áld meg a magyart
Magyarok nyilai
Nem adom a jövőm
Hiába
Hallani kell
Ha én cigány lennék
Holnapután
Magyarok nyilai
Személyi a zsebben
Kussolni kéne
Oltás
Testvér
meg még van pár más előadóktól is de szerintem ennyi most elég lessz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!