Pety001 kérdése:
Belehet fejezni kesobb is a sulit?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam abbahagyom a sulit es kesobb befejezem..lehetseges? Ha igen hogyan?
Szeretndm resztvenni egy kulfoldi onkentesprogramban..
Tudnatok ajanlani ilyen szervezeteket ?
2016. júl. 28. 13:39
1/3 anonim válasza:
Akkor hagyhatod abba, ha már nem vagy tanköteles (azaz elmúltál 16). Ilyenkor nem kötelezhetnek hogy iskolába járj, így akár abba is hagyhatod.
Az esti gimnáziumok és egyéb levelező vagy felzárkóztató iskolák amelyek érettségit kínálnak, azoknak szólnak akik be akarják fejezni a középiskolát, mert korábban abbahagyták vagy sikertelen volt a vizsgájuk és nem ismételtek évet.
Tehát ha elmúltál 16 akkor befejezheted később is az iskolát.
2/3 A kérdező kommentje:
17eves vagyok, 11.et bekeletvolna fejeznem de egy buta dobtosembol potvizsgara jutottam :/ es szeretnek onkenteskedni, de nem tudom hogy kepzetseg nelkul megerie es barmilyen szervezet elfogadna-e.
2016. júl. 28. 14:15
3/3 anonim válasza:
Előbb csináld meg a pótvizsgát, utána majd dönthetsz.
Kérdezd meg pl. a munkaügyi központot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!