Vajon mi lehetett az, amit láttam?
Figyelt kérdés
Arra keltem este,hogy valami kopogtatja az ablakot mellettem. Rohadtul beparáztam, de muszáj volt megnéznem, hogy mi az. Amikor elrántottam a függönyt már csak egy suhanó alakot láttam az ablak előtt és valami furcsa ezüstös fényt húzott maga után. Az elsőn lakom. Szerintetek mi lehetett az?2016. júl. 27. 12:32
4/10 szántóvető válasza:
én voltam és megijesztettél.még sosem láttam 2 fejű teremtményt.húztam is a csíkot,csak úgy fénylett ezüstösen az aurám :(
5/10 anonim válasza:
A tanárbácsid nézett be, tudni akarta,hogy hasznosan töltöd e a napjaidat. :)
6/10 anonim válasza:
Vigyázz magadra mert ez nagyon komoly!!!4!!!KOMOLY!!!!!!!4!!!!négy
7/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hasznos, és nem hasznos válaszokat is. :D
A Mikulás és Dér Jankó nem nyáron közlekedik, de biztos meglepődnék, ha mégis. :D
5/6 Ne éjszaka érdekelje, hogy mit csinálok. :O
6/6 Nagyon komoly??????? Úr Isten!!!!! :OOOO
4/6 Ez tetszett. :D Bocsi, hogy megijedtél, csak a púp a hátamon már a nyakamra nőtt és eléggé durva látvány. Ha elmegyek a tükör előtt én is halálra rémülök, mert azt hiszem követ valaki. :O
2016. júl. 27. 18:57
8/10 anonim válasza:
Most egyébként mit vársz ki ad erre választ? A "humor" kategóriába raktad ki...
9/10 A kérdező kommentje:
Éppen ez az, humoros válaszokat vártam...
2016. júl. 28. 08:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!