Ki bír olyat írni, hogy lepontozzam? XD
Figyelt kérdés
Elhatároztam, hogy bármit írtok, felpontozom. Ki bír olyat írni, ami kiveri a biztosítékot és lepontozom?:D2010. ápr. 16. 19:04
21/32 anonim válasza:
ezt 100 h lepontozod aki nem az köcsög: B*ZI VAGYOK
22/32 haggyámán válasza:
Én felpontoztalak cicafiú.
67/F
23/32 anonim válasza:
olyan paraszt vagy h traktorral mész diszkóba!!!!!!!!!!!!
na ez 500 h lepontozod
24/32 anonim válasza:
Én mennék traktorral clubbingolni, milyen menő lennek már, h csak nekem van ilyen verdám. :)
25/32 anonim válasza:
a qrva anyádnak az istenit ne parasztkoggyá itten, úgyis tuggyuk h mindenkit főpontozol akk meg ne parasztkoggyá.
na má elegem van az ilyenekből XP
jaaaaa és tudokám normálisan is írni
26/32 A kérdező kommentje:
Na ÉN eddig mindenkit felpontoztam kivéve a parasztos discosat meg a 21:44-et:D
De ez még csak mindig 2....
2010. ápr. 17. 08:39
27/32 anonim válasza:
rojtosra b*sztam a k**va anyádat ,te fattyú!
29/32 anonim válasza:
Hogy lett volna anyád magzatvízében cápa.
És ha felpontozol akkor én mindenki mést felpontozik MINDENKIT és így az én jó válaszaimnak az arányai is nő DE MINDENKI MÁSÉNAK IS és így olyan mintha nem történt volna SEMMI.
Hehhh!
Nah felpontozol?
30/32 A kérdező kommentje:
Hát gondolkodtam rajta, de...
Ez egy jó válasz!XD Ott a pont:P
2010. ápr. 24. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!