Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » UFOt láttam. Olyan volt mint...

UFOt láttam. Olyan volt mint a nap. Láttatok már ilyet?

Figyelt kérdés
A történet ott kezdődött mikor kiskoromban érdeklődni kezdtem a földönkívüli lét felé. Anyukám aki soha nem hitt a földönkívüli létben, mesélte hogy mikor kislány volt a tesójával és a barátnőjével játszottak este a falu végénél ahol szántóföld volt régen és 3 fényt láttak 500 méterre ami a napra hasonlított elmondásuk szerint. Én ezt nem hittem el ezért fel kellett hívni a régi barátnőjét és testvérét akik alátámasztották ezt. Majd kérdezgetni kezdtem apukámat ő azt mesélte hogy egyszer hazafelé tartott és ugyanilyen dolgot látott ő is. Még mindig nem hittem nekik egészen addig amíg elmesélték hogy régen amíg meg nem születtem 5 évig minden éjszaka elmentek horgászni, és egyszer ezt a valamit mindketten látták az erdő felett és a közelben volt egy lokátor (ugye van egy pár lokátor elhelyezve magyar országon terroristák ellen)és vadászgépek jelentek meg 2 perc múlva ott ahol látták ezt az ufot. Itt már azért elkezdtem hinni nekik. Fél évvel utána vendégségben voltunk ahol kint ültünk a teraszon ahol a vendéglátónk az eget bámulta és azt mondta hogy a napot látta. És itt jött képbe a lényeg hajnali 2 óra volt édesapámmal a csónakban ültünk és horgásztunk és egyszer csak erre a dologra lettem figyelmes és apa is látta nem csak képzelődtem. Olyan volt mint a nap csupán másodpercekig láttam de olyan volt mint ha több percig megfagyva néztem volna.Egyszer csak eltűnt. Azóta minden másodpercben erre gondolok. Valakinek volt már valami hasonló tapasztalata?

2016. júl. 21. 15:47
 1/5 anonim ***** válasza:
10%

Ez a kérdés egyértelműen csak kitaláció

Lokátorok, meg terroristák. Meg sok van belőlük. Aha. Pont annyi, mint a csak általatok látott nap, ami nem is nap, hanem csak, olyan, meg csak ti néhányan láttátok, senki más.

2016. júl. 21. 16:40
 2/5 anonim ***** válasza:
59%
Túl sokáig néztek a Napba. Kéred meg a rokonaidat, hogy legközelebb ne tegyék, mert káros lehet a látásra.
2016. júl. 21. 17:38
 3/5 anonim ***** válasza:
Csendesen jelezném, hogy az Ezotériából át lett téve ide, de itt sincs jó helyen. Nyugodtan mehetne a levesbe, csak foglalja a biteket.
2016. júl. 21. 23:49
 4/5 hkc ***** válasza:
3 liter bor, 1 liter pálinka vagy egy rekesz sör által feldoppingolva én is szoktam hasonló jelenségeket látni.(Elég sokat, több sorban, több oszlopban!) Szerintem mások is így vannak ezzel, csak vagy nem emlékeznek rá, vagy nem merik bevallani (ezért ráfogják az UFO-ra.)
2016. júl. 23. 08:31
 5/5 anonim ***** válasza:
És pont akkor hitted el mikor a születésedről esetr szó?!😆
2020. febr. 21. 20:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!