Az internetet el lehet szívni?
Figyelt kérdés
Mi történne ha valaki elszívná?
Te már próbáltad elszívni?
2016. júl. 13. 14:10
1/11 anonim válasza:
Aha de elobb tekerni kell es utana szivni 😃
2/11 anonim válasza:
Kérdezd meg Micimackót, ő mindent el tud szívni, amit csak lehet: https://www.youtube.com/watch?v=nkTwwHq4tVw
4/11 anonim válasza:
Lehet, le kell tölteni az egész internetet 1 cd-re, aztán megsodorni, gyújtani és színi színi színi.
Miután én megtettem, azóta enyém a világ minden tudása.
5/11 anonim válasza:
Nem joól beszélgetni földi buta emberi nyelvek neked bele. Jönni én nagy gojó, mire ti mondani niburu.
Mi jöttünk belétek helyezni nagy szerszámunk, mi segit nektek internet szívni. Nem sikerült. Internet lenni túl egyszerü mi szerszámosládánkhoz nektek.
Most már fújhassátok magok.
6/11 anonim válasza:
végül is az utp kábelről levágod a csatit és máris olyan mint egy slim... ha elég erőssen szívod még akár füstölhet is:)
7/11 anonim válasza:
Egy utcát el lehet szívni, de az internetet nem.
Igen, próbáltam már elszívni, de arra eszméltem föl, hogy szopogatom a netkábelt.
9/11 >_< válasza:
ecccerűen túl nagy, nem tucc normális sponglit csavarni belőőle
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!