Lajos1964 kérdése:
Érdekelne, hogy lenne e valakinek igénye egy Tinder féle felületre ahol a közelben lévő unatkozó kecskéket lehet megtalálni?
Figyelt kérdés
Ez egy új fejlesztés amin agyalok és igény szerint harware-rel is bővíteném.2016. júl. 5. 14:15
1/6 anonim válasza:
Engem érdekelne ez az alkalmazás, ha a gidákat is mutatja, szívesen simogatnék állatkölyköket, ugyanis még mindig tart a férfiundorom.
2/6 anonim válasza:
Ha ugyanazok a felszínes csücsörítő ribik lesznek fent rajta, akkor nem érdekel.
3/6 A kérdező kommentje:
Elsősorban a fő célpiac férfiak lennének, de elgondolkoztató lehet a hölgyek bevonása egy kis dörgi-dörgire.
2016. júl. 5. 14:56
4/6 A kérdező kommentje:
Csücsörités nem lesz, más oldalról közelítem meg a kérdést. Ilyenekre gondoltam: https://www.youtube.com/watch?v=aNYdegLRmfo
2016. júl. 5. 14:59
5/6 anonim válasza:
én főleg a barikat preferálom, szóval amíg arra nincs lehetőség sajnos nem keltené fel a figyelmemet. De szerintem a bővítés sose árt: a bestialitás minden fajtáját vedd egy kalap alá és arra csinálj alkalmazást. Valamennyi programozói tudásom van ha érdekel a kollaboráció esetleg, illetve a határtalan kreativitással is tudok szolgálni. Első ami fontos egy hatásos név, amire ötletem is lenne: FAjok Közti Erotika
6/6 A kérdező kommentje:
Kedves válaszadó! Nagyon köszönöm a válaszod, bár nem igazán értem a bari preferálást. A nagy szőrük miatt elég nehéz velük bensőséges kapcsolatot létrehozni, ezért is gondolom a kecskéknél nagyobb lenne a piac. Az sem hanyagolható, hogy nem minden barinak van szarva, viszont a kecskénél ez adott, és van mibe kapaszkodni. Tudom, bárányoknál lehet alkalmazni a „szikla széle” vagy a „gumicsizma” trükköt, de én ezeket mindig macerásnak találtam.
Nagyon jó lenne személyesen találkozni és átbeszélni a koncepciót és egyéb tapasztalatokat.
2016. aug. 5. 15:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!