Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » A sas nem vadászik legyekre....

A sas nem vadászik legyekre. Na de a légy sem sasra?

Figyelt kérdés
2016. jún. 30. 17:33
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
78%
Már az ókori Egyiptomban százharmincnyolcadik Autóbusz fáraó is csinált feljegyzéseket arról, ahogy légyrajok sasokat üldöztek, de nem ették meg az elkapott állatokat, hanem csak belepték, majd pár perc múlva engedték továbbrepülni. Csak az 1900-as évekre sikerült siklóernyős ufóvadászoknak kideríteni, hogy a legyek a sasokat a hónaljmirigyeik miatt veszik üldözőbe, mert a sasizzadtság a kedvenc csemegéjük és ezért a legyek órákig képesek üldözni a sasokat. Napjainkra neves hóemberszakértők azt is kiderítették, hogy a sasizzadtság a legyeknek nem csak csemegeként, hanem potencianövelőként is szolgál.
2016. jún. 30. 22:44
 12/16 anonim ***** válasza:
45%

#11:

Már értem, hogy terjedt el az ovisok körében a "Szőrös f sza van a légynek, ha nem hiszed, nézd meg" mondóka.

2016. júl. 1. 08:17
 13/16 Wadmalac ***** válasza:
55%
Nos, szerintem igen, láttam már, amint egy döglött sason legyek mászkáltak, gondolom miután levadászták.
2016. júl. 1. 09:34
 14/16 horex ***** válasza:
39%

Sok légy sast győz? Csakúgylehetett :)

2016. júl. 2. 07:37
 15/16 anonim ***** válasza:
Aquila non captat muscas ...vagy hogy is volt ez? De szerettem a latint gimiben. Főleg a tanárt. Köszi az emlékért.
2016. júl. 2. 17:50
 16/16 terményes válasza:
Jó ez az oldal ! Már sokat mulattam a válaszokon. Köszi.
2016. júl. 5. 08:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!