Szemed ragyogása nekem az élet, de, ha másra ragyog, az nekem a végzet (? )
Figyelt kérdés
:))2010. ápr. 13. 21:19
31/44 anonim válasza:
Visszajöttem! A szemem ragyog, de csak mert belevilágít a kislámpa :/
32/44 anonim válasza:
Jó, én most nyugovóra térek... Majd holnap este :)
33/44 A kérdező kommentje:
Lááááááávvvv :)))
2010. ápr. 14. 22:44
34/44 anonim válasza:
És megjöttem! És szörnyen fáj a fejem! :(
35/44 A kérdező kommentje:
Jaj, szegénykém, neked mindig van vmi bajod? :(
2010. ápr. 15. 21:00
36/44 anonim válasza:
Úgy tűnik :( A a lelkibaj az alap, és ezt színesíti sok-sok minden, például a fejfájás. Ah, az élet nem is szép :(
37/44 A kérdező kommentje:
Jaj, szépszemű, ne csináld már, mi bajod van???
2010. ápr. 15. 21:12
38/44 A kérdező kommentje:
Milyen lelkibaj? Mi történt? Ki bántott? :O
2010. ápr. 15. 21:13
39/44 anonim válasza:
Nem ma történt. És nem is tegnap. Sok éve. De azok alatt az évek alatt teljesen tönkrementem. Lelkileg. Azóta van ez. És amikor azt hiszem hogy nem lehet már rosszabb... hát mindig rosszabb lesz. Ah, ne haragudj hogy a bajaimmal fárasztalak :( És hogy nem ragyog a szemem :(
40/44 A kérdező kommentje:
Édesem... Ne szomorkodj, az élet szép! Tedd túl magad rajta, akármi is volt az, felejtsd el. Azt meg úgyis hiába kérem, h mesélj, mert nem fogsz, tudom én...
2010. ápr. 15. 21:45
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!