Milyen kenöcsöt ajánlotok? Melyik patikából?
Figyelt kérdés
Megkarapott egy pitypang, utánna majdnem letépte a karomat, egy nefelejcs (alig tudtam kiszabadítani!) és 3 fokú égési sérült a bal kezemen a kisujjam, mert a mesekönyvböl kiszökött az egyik bamba sárkány. utánna megkínált Piroska a mérgezett almájával! Szar ügy! Hogyan kezeljem a sebeim? HELP! Milyen kenöcs jó rá? Esetleg valami por? Valaki megtudná vizsgálni a sebeimet, így láthatatlanba? Mit ír fel az ÁFÁRA? HM?2010. ápr. 13. 17:24
1/6 anonim válasza:
mennyél el az óperenciás tengeren túlra (ÉK) és ott majd egyszer csak észreveszed a diszkontomat, ahol fűnyírót, és gyógyító kenőcsöt árulok. ha törzsvásárló vagy, akkor 3 gagyitallérral olcsóbb minden. sok sikert
2/6 anonim válasza:
igen,pontosan ott lehet kapni rá kenőcsöt ahol az első válaszoló mondta.
de ne felejtsd el hogy oda csak akkor lehet bemenni ha fél lábon ugrálsz,majonézzel a fejeden. ha barackot nyomsz az eladó fejére fél áron megveheted.
3/6 anonim válasza:
Az első válaszoló diszkontja a legjobb. Szerintem aranyérkenőcsöt kérj. Légyszi hozz nekem egy adag lefagyasztott tavalyi havat! Ja, és egy ébresztőórát ami fordítva megy és a számlapja is fordított, tudod, amelyik tegnap ébreszt! Kösziiii, cserébe küldök csillogós döglöttcsiga izű tündérpuszedlit!
4/6 anonim válasza:
első vagyok. jó, megy. tegnap odaér. amúgy, honnan szerzed ezeket a cuccokat?
5/6 anonim válasza:
Szerintem ezekre a sebekre keresd fel az Anti Fitnes club tagjatit kérd meg öket h vágják fel az ereiket majd a vérükkel kend be magad. HAjrá.
6/6 anonim válasza:
Mérgezett almája Hófehérkének volt, nem Piroskának :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!