Az lenne a kerdesem, hogy egy pofon mennyi ideig all el? A gyakorikerdesek.hu letiltotta egy kerdesemet, ugyhogy keszitettem nekik egy pofont. Jelenleg a zsebemben van. Viszont sajnos csak 1 honap mulva tudom atadni. Elall addig?
Figyelt kérdés
Hogy taroljam hogy minel tovabb friss maradjon? Ha repulon szallitom lesz baja?2016. jún. 7. 09:43
21/38 anonim válasza:
Kiegészítés: a pofonfát magának az adminnak kell megráznia, miközben alatta áll.
De alternatívaképpen a roxforti pofozófát is lehetne Magyarországon honosítani.
22/38 anonim válasza:
fúriafűz, hogy pontosabb legyek
23/38 Attila_the_hun válasza:
Az enyém a feleségem fenekén 3 napig élt és virult :)
24/38 anonim válasza:
Ez trollkodásnak is és humornak is iszonyat gyenge.
25/38 anonim válasza:
24: beszóltál??? akarsz egy Engem????
26/38 A kérdező kommentje:
A furiafuz es a hazasodas is kivalo alternativak, koszonom.
24.: De szep aranyos kislany!
2016. jún. 7. 11:24
27/38 anonim válasza:
Hasonlóan lehet tárolni, mint a húst. Például, fagyasztva is sokáig eláll, de akár sóban pácolva is tartósíthatod, hasonlóan, mint a sonkát meg a szalonnát.
Ez a pofonfa tényleg jó ötlet, ezentúl nem is kell pofonokat gyártani, hanem mindig szüretelsz, ha éppen szükség van egy-két pofonra. Mondjuk az lehet, hogy csak nyáron terem...
28/38 anonim válasza:
A pofonfában pont az a jó, hogy egész évben bőven terem!
29/38 anonim válasza:
Meg lehetne javasolni a fules pofot...Ezt fulen is lehet tarolni ha meg atadod a jogos tulajdonosanak meglatod amint fulig szalad a szaja a gyonyortol.
30/38 anonim válasza:
Köztudomású, hogy a pofont ládában kell tárolni. Azt is fontos tudni, hogy ahol kinyílik a pofonláda, onnan minél előbb jobb elhúzni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!