Akik ezeket a hülye kérdéseket olvassák, azok is mind hülyék? Hülye kérdés, ugye?
Figyelt kérdés
:$2010. ápr. 11. 14:45
11/16 anonim válasza:
Jajj, szívem, mi az, h kevés kaját adtam?? Elhalmoztalak mindenféle jóval.... Minden értelemben ;) xD Gyere vissza... :$ Hiányzol :(
12/16 A kérdező kommentje:
20:21
:O:O :$ nekem az kevés volt:$:$ olyan gyorsan vége lett mindennek:$ többre vágytam:$ de amugy te is hiányzol:$ csak ezt nem mondom senkinek..főleg neked nem...azt hogy HIÁNYZOL!Mert ha ezt megtudnád akkor könyörögnél:$ és én azt nem akarom:$:(♥:D
2010. ápr. 12. 20:28
13/16 anonim válasza:
♥ Jajj, ne legyél kegyetlen, nagyonnagyon hiányzol édesem... :(( Meghalok nélküled... :'( Megadok Neked, amit csak akarsz, csak legyél újra velem...♥ :D
14/16 A kérdező kommentje:
20:32
Öhm...:D:D:D ez olyan lányos volt:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D esetleg egy leszbivel van dolgom?:P:D:D:D
én is szeretlek:(♥
2010. ápr. 12. 20:34
15/16 anonim válasza:
Dehogy leszbivel :D De ez:
X'D volt!!! xdXDXdXDxDXDXDxDXdXd Aszittem fiú vagy xdxdxDXDXdXDxDXDxDNa de mind1 :))
X'D
16/16 A kérdező kommentje:
lány vagyok:$:$:D:D:D:D:D:D:D:D
:D:D:D:D:D
2010. ápr. 12. 20:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!