Mit gondoltok erről? :DD Lent:
Figyelt kérdés
Az emberek 99%-a, nem éri el a nyelvével az összes fogát..
Minden hülye, miután elolvasta az első mondatot, kipróbálja, és közben arra kondol: "...hogyhogy nem tudom elérni a nyelvemmel az összes fogamat....?"
Röhögsz magadon, mert rájöttél, hogy jóó hülye vagy.
XD Bedőltetek?
2010. ápr. 10. 20:24
1/20 anonim válasza:
chö:D ez jó:D
de nem dőltem be:D
2/20 anonim válasza:
ez kb olyan hogy "hüje aki elolvassa"
3/20 anonim válasza:
köhm...hüje? nem inkább hülye?-.-
4/20 anonim válasza:
Én megpróbáltam, de sajnos a tejfogaimat nem érem már el, sajnos amikor kiesett egy akkor lehúztam a wc-n, megpróbáltam ott is körbenyaltam, de a lyukba nem merek belenyalni, mert félek, hogy beleragadhat.. Szerintetek van rá esély, hogy valahol a wcben (beleragadva) még megtalálhatom mindet?
5/20 anonim válasza:
Direkt nem próbáltam ki :D logikus, hogy el lehet érni mindegyiket :D
6/20 A kérdező kommentje:
Jajjmá... neketek is valamit leírni... gratulálok, sok hülye paraszt... jól eltudjátok rontani az ember kedvét. Na és most jön a nagy letolás, hogy mit kapom fel a vizet. hogy mennyi lökött ember szaladgál a nagyvilágban...pffff...
2010. ápr. 10. 20:32
7/20 anonim válasza:
20.28
Hahó b azdmeg, mit gondolsz mi a f aszért raktam idézőjelbe? Tudom én is hogy ly :D
9/20 anonim válasza:
én ezt már ismertem...
és nem is ígyvan rendesen :D
" Az élet 4 nagy igazsága:
1.Nem tudod elérni az összes fogadat a nyelveddel.
2.Az összes idióta megpróbálja miután elolvasta az elsőt
3.Az első igazság, hazugság
4.Vigyorogj most mert idióta vagy... :D "
háh :D am én bedőltem. xD
10/20 anonim válasza:
ismertem. elég lejárt már... de elsőre bedőltem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!