Hol lakik Tom és Jerry?
Figyelt kérdés
Elszeretnék látogatni hozzájuk, ha lehet minél hamarabb!2016. máj. 25. 17:25
1/10 anonim válasza:
Mi van??? Ilyen nincs mivel ez csak egy rajzfilm, kitalált személyek, most összetört benned egy világ, viszont, ha találkozni akarsz mickey egérrel akkor menj el a disney land be ott, ha szerencséd van még tommal és jerrryvel is találkozhatsz!
Br szerintem fake a kérdés 😂😂😂
2/10 anonim válasza:
tom egy házba jerry pedig a házon belül egy lyukban
3/10 A kérdező kommentje:
Mi???????? Tom és Jerry nem létezik????? :O Sírok!!!! :'( :'(
2016. máj. 25. 17:32
4/10 A kérdező kommentje:
Igen de melyik utcában? Nem akarom elhinni, hogy nem léteznek! :( Disneylandbe nem voltam még, de ha ott laknak, akkor elmegyek.
2016. máj. 25. 17:33
5/10 anonim válasza:
Első: Ez a humor kategória. Vicces kérdésre,viccesen kell válaszolni,nem pedig okoskodni,meg elhinni amit a kérdésekben írnak. 囧
7/10 anonim válasza:
Tom itt van a kosarában, Jerry, hát nem tudom, várj, megnézem az egérfogót. Amúgy, Bpest, Gyöngyvirág utca 34.
8/10 anonim válasza:
Előtte hívd fel őket, mert lehet a kertben/ajtónál csapda, amit Jerry állított fel Tomnak :D
Ha szólsz hogy mész akkor rákészülnek, és egymással is szépen fognak viselkedni (többnyire)
9/10 anonim válasza:
Megmondom én neked, a trubadurládában laknak! Ha meglátogatod Zacher Gábort a toxikológián (tudja a címűket) ő majd ad neked dimenzióváltó muszálykabátot, és ha nem nagy a baj gyomormosás után pár órával semmi bajod nem lesz közben pedig még találkozhatsz Tom és Jerryvel is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!