Sír a zoknim, mert nem találja a párját, hogy nyugtassam meg?
Figyelt kérdés
Arra emlékszik, hogy tegnap még a lábamon volt és ma reggel tűnt el és már az egészt lakást felforgattuk, de nincsen meg! Nagyon ki van akadva :(2016. máj. 20. 12:10
1/10 anonim válasza:
Adj neki pipihusit, az általában megnyugtatja őket. De ha mégsem, akkor kénytelen lesz szegény új pár után nézni.
3/10 anonim válasza:
Keress egy másik fél párt (mindegy, hogy milyet), a meglévő sírósat húzd a bal lábadra, a másik fél párt a jobbra!
Állj vigyázzállásba, hogy jó közel legyenek, nézz rájuk komoly, mindent tudó tekintettel és pátosszal a hangodban jelentsd ki:
"A rám ruházott hatalomnál fogva mostantól egy párnak nyilvánítalak benneteket!"
Ekkor a bal nagylábujjad nyomd hozzá a jobb nagylábujjadhoz, és meglátod, az első hitvesi csók megnyugtatja majd a sírós zoknidat.
6/10 A kérdező kommentje:
Még mindig nem találtam meg a párját, de összeadtam egy másik zoknimmal ideiglenesen, ameddig el nem kerül az eltűnt zokni :(
Kedves zokni!
Ha olvasod ezt az üzenetet kérlek gyere haza, mert szeretünk mindnyájan! :(
2016. máj. 20. 17:21
7/10 Cinurka válasza:
Nem megyek haza. Én már uj èletet kezdtem. Inkább élek egyedül mint lyukasan büdösen. De üzenem a páromnak h szeretem és nehéz volt meghoznom ezt a döntést de jobb lesz igy mindenkinek. :-( :-)
8/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sajnálom meg ő is, de ha így vagy boldog... hát legyen :( Bye Bye büdös zokni!
2016. máj. 20. 20:21
9/10 anonim válasza:
kedves zoknika azt hittem én vagyok ez elsö te büdös zokni! most elválunk! a gazdádnak már be is adtam a válópert!
10/10 anonim válasza:
Ezt a legszomorúbb történet amitt hallotam. ;(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!