Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek? Fontos!

Mit tegyek? Fontos!

Figyelt kérdés

Elraboltak a reptoidok,haza szeretnék jutni. Halandzsa nyelven beszélnek egymással,zöldek,és van egy fura rituálé-féle szokásuk,hogy bekenik egymást döglött hal-romlott káposzta-emberi nyál és vér kombinációval(az ő nyelvükön,ha jól értettem,"haxamotirangiyak" néven emlegetik),mellette Zámbó Jimmy nótákat hallgatnak,és megeszik egymás fülét! Aztán gurgulázó-röfögős kacajt hallatnak,és elalszanak. Na de vannak az úgynevezett kaktiku-reptoidok,amik náluk egyenlőek az emberi nőkkel. Ők leköpik egymást,halandzsául káromkodnak(ha jól sejtem,a jzikari azt jelenti: r*b*nc, és a mwuriogi pedig egyenlő azzal,hogy sz*r.),esetleg agyonverik egymást. Tarthatatlan ez az állapot! Szeretnék hazajutni,de a teleportálóval csak akkor utazhatok,ha elvégeztem az 1 éves okj-s képzést,ahol reptoidnak képeznek ki. Legyetek szívesek,segítsetek rajtam!

Főbb szokásaik: emberevés,krétával dobálózás,az a fura rituálé,amit az elején említettem,arcon köpés,káromkodás,mumustánc(betekerik a fejüket WC-papírral,mustárnyalókát szopogatnak,a "nők" szigorúan takonyzöld,míg a "férfiak" szigorúan hupilila ruhát vehetnek fel,és tánc közben a nők dobálják a férfiakat,harci üvöltések közepette,a Pokémon főcímdalára). Aki tud,segítsen!!!

u.i.: a wifi nagyon lassú,és félpercenként van egy propaganda reklám,ami a reptiliánok bevándorlásával kapcsolatos.

SEGÍTSETEK!!!!! :(

Nem akarom,hogy ezek az undorító lények megegyenek!

2016. máj. 19. 19:06
1 2
 11/15 gyilkosbalna ***** válasza:

Leszálltunk a bolygóra megyünk érted meg a többi emberért a reptoid ember keverék srác viseljen valamit amiről felismerjük Nehogy lelőjük!

Gyilkosbálna nemzetközi űrterrorelhárítás

2.zászlóalj parancsnoka

2016. jún. 5. 16:48
 12/15 A kérdező kommentje:
Köszönjük szépen! A félig reptoid srácon lesz egy rikító rózsaszín póló,amin ez a felirat látható: I <3 Purutyka. (ez a kedvenc pólója :)
2016. jún. 7. 18:08
 13/15 gyilkosbalna ***** válasza:
OK
2016. jún. 8. 14:55
 14/15 anonim ***** válasza:
Naaaaaaaa , mi lett a story vége??? Meg menekultetek? Mi lett a reptor sráccal? Es a bacsival??? Amugy ha a bacsika elelt tobb mint 30 evig a reptorok kozt akkor nem problema ott tulelni hosszutavon
2016. jún. 9. 22:23
 15/15 A kérdező kommentje:

Gyilkosbálna szerencsére kimenekített minket. Hoztak pörköltet meg nokedlit is,és szétcsaptunk a reptoidok között,valamint megoldottuk a háborújukat Alpirával,valamint elbántunk a bevándorló reptiliánokkal is. Xiantivéri Rjuzíak Vilmos,és a tata is jól vannak,bár Vili ott maradt a reptoidoknál,mivel ott nőtt fel,nem akarta elhagyni szülőhazáját. A tata neve egyébként Pintér Zoltán,ha valakit érdekel.

Összességében megmenekültünk a reptoidoktól,békét tettünk a háborúzó országok közt,megállítottuk a reptiliánok bevándorlását,és visszagondolva,jól szórakoztam. Jó volt megismerkedni egy teljesen más világgal,új gondolkodásmóddal. Ráadásul,minket magyarokat tisztelnek ott. Mondjuk hiányzott nekem is Magyarország,hát még a tatának! Mikor megérkeztünk,hazakísértük őt. Becsöngettünk.Otthon volt a már megöregedett felesége,horgolt egy sálat a hintaszékben. Amikor meglátta a tatát,sírva fakadt. Ahogy a tata is. Megható volt,az a lényeg. Rögtön felhívták a lányukat,Katalint,hogy jöjjön át hozzájuk. Végülis,a család tagjai újra találkozhattak egymssal. A tata, a feleség és a közös lányuk tortúrája befejeződött.

Az enyém Szegeden ért véget,mivel ott lakom. Szerető édesanyám úgy ölelgetett,mintha meghaltam volna,és a sírból támadtam volna fel. Nagyon boldog voltam,hogy újra láttuk egymást. A bátyám elutazott a héten,holnap jön haza. Persze,már beszéltem vele telefonon. Apu nem is tudja,jól vagyok-e vagy sem. Holnap fogom meglátogatni régi lakhelyén...A temetőben.

2016. jún. 10. 14:01
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!