Miért rettegek attól, hogy egy kacsa folyamatosan néz engem?
Teljesen ki vagyok készülve emiatt. Kérlek vegyétek komolyan a kérdést, még ha elég szürreális is.
Attól rettegek, hogy egy kacsa folyamatosan megfigyel engem. Gyakorlatilag minden percben erre gondolok, semmire nem tudok figyelni, és koncentrálni tartósan valamire. Senkinek nem mondtam el a problémám még ami erre az állapotra egy lapáttal rátesz. Ez előtt semmilyen mentális vagy szervi problémám nem volt. Hallotta az anatidaephobia-ról, de ebbe sem tudok normálisan belemélyedni. Sokszor nem csak úgy érzem, hogy néz a kacsa, hanem az esti órákban teljesen random el is képzelem, mintha látnám magam előtt..
Kérlek segítsetek, mit tegyek. Nem voltam pszichológusnál emiatt, mivel próbálkoznátok, hogyan próbálnátok magatokat kikezelni ebből?
Köszönöm szépen.
Máté , 27/F
Szerintem érdemes lenne elmenned egy kacsaúsztatóhoz és valamilyen módon tudatni az ottani kacsákkal, hogy nem csak ők figyelhetnek téged, hanem te is figyeled minden lépésüket... Párat megetetsz és talán tudatosul benned is, hogy ők jobban függnek tőled, mint te tőlük..
És talán az is tudatosul, hogy a kacsáktól egyáltalán nem érdemes félni, nem bántanak, kivéve a robot kacsák, mert azok bánthatnak, de nagyon.. Meg ott van még a Dagobert nevű, aki a leggazdagabb kacsa a világon, az egész világnak vége lehetne, ha úgy akarná csak csettintenie kellene... Sőt, ha belegondolok, a kacsák az emberek felett állnak, mi legfeljebb csak a rabszolgáik lehetünk és mégcsak nem is tudunk róla.. Te azért vagy rosszabb helyzetben, mert valamilyen módon rájöttél erre a rejtett igazságra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!