Hogy is van ez? Van ötletetek?
Figyelt kérdés
Hupikék Törpikék hogyan szaporodnak?És ki a Mutter?Tudjuk ,hogy ott van Törppapa,most Ő a Vater vagy a vezető? Ámde vannak egy rakásan.Szerintetek?XD És a 4-5 apró törp?Azoknak tuti nem Törppilla az anyjuk.Hogy van ez?2010. ápr. 9. 14:21
1/10 anonim válasza:
Ez nekem is zavaros. Valaki kisegíthetne minket.
2/10 A kérdező kommentje:
Jó lenne,mert ezektől a törpöktől már nincs normális életvitelem,annyit törpengek rajta:D
2010. ápr. 9. 14:27
3/10 anonim válasza:
Munkahelyen vagyok, így nem tudom megkeresni neked a Youtube-on a megfelelő DOnnie Darko részt, de benne van a megoldás :) Beírod, hogy "Donnie darko smurfs", tuti kidobja :)
4/10 A kérdező kommentje:
Köszi:DMegnéztem ám,de ennyire nem tudok angolul:(
2010. ápr. 9. 14:32
5/10 anonim válasza:
Törpillát biztos, hogy Hókuszpók hozta létre :)
6/10 anonim válasza:
Hmmm, rosszul emlékeztem, ebben csak Törpilla van benne...
7/10 A kérdező kommentje:
Elég bizarrXD
2010. ápr. 9. 14:45
8/10 anonim válasza:
A Hupikék Törpikék c. sorozat hitelesen mutatja be a Hupikék Törpikék életét.Tehát ha nincs benne az hogy szaporodnak akkor nem szaporodnak. Egyszer csak ugy megjelentek mint az ősrobbanás.Manapság Pinakoboldként emlegetik őket.
9/10 anonim válasza:
Én úgy tudtam hogy találták őket az erdőben. legalábbis az egyiket azt biztos.
10/10 anonim válasza:
talán kékáfonyából szintetizálódtak Paks mellett.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!