Meteorszexuális vagyok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Pár napja kinn voltam a mezőn, gyönyörű áprilisi este volt, és láttam a csillagokat és benedesedtem, meteorszexuális vagyok?2010. ápr. 8. 18:02
2/20 somebodysomewhere válasza:
Bocsi, csak azért írok, mert kb. 5 percen keresztül sírva röhögtem a kérdésen... :D:D:D
Amúgy meg előbb az általánost kellene elvégezni, mielőtt ilyen kérdéseket teszel fel. Az nem meteorszexualitás, amit te (gondolom a tévéből) hallottál, haenm metroszexualitás, és azt jelenti, hogy a másik nemhez hasonlóan öltözködsz, viselkedsz (pl. pasi a rózsaszín és lila ruháival...). Ez csak egy példa
De a kédésed azért ott van :D
3/20 somebodysomewhere válasza:
Ha meglátsz egy birkát és felizgulsz, akkor meg birkaszexuális vagy. LOL
5/20 anonim válasza:
Szakadok a röhögéstől ennél a kérdésnél. Meteorszexuális? Te jó ég, ezt nem kérdezheted komolyan.
Az első hozzászólónak meg: Pofa be! (RRRrrr):D:D:D
üdv
7/20 anonim válasza:
Ez már volt, de még mindig jóféle XD
8/20 anonim válasza:
Kicsit vegyél vissza a South Parkból, és elmulik a meteor-szexuális hajlamod :-)
10/20 anonim válasza:
2. válaszolónak üzenném, hogy tekintse meg a KATEGÓRIÁT..HUMOR! ..ne keress benne értelmet, mert a kérdező bizony nem a metroszexuális fogalmára gondolt, csak sok az Sp .. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!