Két méter magas és eszi a gerincemet mi lehet ez?
Tegnap reggel mikor felkelt a nap megfogtam a szatyrot és elindultam a boltba . Mivel érettségi szünet van így ezeken a napokon én vásárolok be . Nem is történt semmi különös a bevásárló utamon egészen a mai napig .
Reggel úgy döntöttem levágom az utat és egy kis földúton indultam el a boltba . Az út melletti bokorban megláttam egy fácánt . Oda mentem hozzá mert ritkán lát fácánt az ember ... Nem kellett volna ... A Fácán elrepült mert megijedt tőlem és ott hagyott egy tojást.
Nem fácán tojás volt mert a tojás körülbelül a térdemig ért . Megfogtam és beleraktam a táskámba , nem volt nehéz.
Elmentem a boltba aztán otthon mire hazaérek venném ki a tojást de az addigra már kikelt . Egy kétméteres hangyászsün arcú , disznó lábú magából kék és zöld aurát kibocsájtó hatalmas fogú hegyes orrú valami volt benne . Aztán mikor meglátott rám ugrott és azóta eszi a gerincemet .
Anya próbálta lehúzni rólam de nem tudjuk . A falusi papi is eljött de ő azt mondta hogy ezt biztos valami sex shoppból rendeltük és hogy őt nem érdeklik az istentelen dolgok ...
Írtam levelet a pápának , nem tudom megfogja-e kapni de addig amíg válaszol mit csináljak ? Hogy szedjem le magamról ? Nagyon félek tőle !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!