Voltál már az Oki-Locsi-Pocsi Mocsárban?
Figyelt kérdés
2010. ápr. 8. 13:09
3/13 anonim válasza:
Ez egy olyan hülye kérdés hogy csak azt tudom mondani hogy terhes vagy!
4/13 A kérdező kommentje:
Hahó! Ez a Kacsamesék egyik részében van. Az Ifjúság Fiatalító Forrása búj elő az Oki-Locsi-Pocsi Mocsárban.
2010. ápr. 8. 19:28
6/13 A kérdező kommentje:
Hogy jön ide a kor?
2010. ápr. 8. 20:29
7/13 A kérdező kommentje:
Kicsit arra számítottam, hogy majd kapok valami más Kacsamesék idézetet, de úgy tűnik, itt senki sem ismeri.
2010. ápr. 8. 20:29
8/13 anonim válasza:
Bocsi, én rég néztem ilyesmit, csak azért kérdem a korod, h tudjam, h most egy gyerek kérdezi, v vmi elkorcsosult felnőtt xD
9/13 A kérdező kommentje:
Mi az, hogy elkorcsosult felnőtt? Elkorcsosult, aki rajzfilmet néz vagy az, aki a humor kategóriát használja?
2010. ápr. 8. 23:01
10/13 anonim válasza:
Aki rajzfilmet néz... De ne érts félre, semmi bajom nincs vele, én pölö a Garfield rajzfilmeket imádom szombat reggelenként bámulni a tv2-őn :D A Kacsamesék is jó, de a 101 kiskutya jobban tetszik, meg a Timon és Pumpaa :)))) xD pusszantalak, éretlenkém ^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!