Thommyboy'99 kérdése:
Látlak téged, látom hol vagy?
Figyelt kérdés
Mi a kedvenc horrorfilmed? ( a gyengébbek kedvéért én vagyok a sikoly! cselezzetek ki, ha tudtok!)2010. ápr. 8. 06:57
3/12 anonim válasza:
lehet beteg vagyok de én mindig unalmasnak találom a horror filmeket és rendszeresen bealszom rajtuk.amúgy ha látsz akkor pont megyek a slozira,vegyél maszkot,telepítsd ki a nőket és gyerekeket stb.....
5/12 dellfil válasza:
NE fordulj meg! A hátad mögött állok.
7/12 A kérdező kommentje:
igen, látom hogy mögöttem vagy! látlak hogy kimész slozira! és látom a csini feleséged! ha ki mersz jönni a vécéből, a feleségednek annyi!
2010. ápr. 9. 15:15
8/12 anonim válasza:
NE fordulj meg! A hátad mögött állok.
jajjj basszusésmost forduljak meg:O
én nagyon depisvok ezektől xDDDDD mostanába folyton hangokat hallok meg minden ,persze "csak a kutya"
nálam a horrorfiém: ♥ twilight ♥ xDDD ne nézz hülyének
najó aKedvencek Temetőjét is kb megbírommég nézni
de ennél több
na neeeeehm
9/12 A kérdező kommentje:
kedves előző válaszoló! a billentyűzetedet bekentem sósavval, ami behatól a vérrendszeredbe! az e-re meg egy kis hímivarsejtet, ugyhogy terhes leszel!
2010. ápr. 10. 12:13
10/12 A kérdező kommentje:
ja, és kijöttél a vécéből, a feleségednek elvágtam a torkát. mot fröcsköl épp a vére!!!
2010. ápr. 10. 12:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!