Ha felidegesetene egy tanár mit csinálnál vele?
Figyelt kérdés
hmm...???
Én felrugnám(Persze ha nagyon nagyon felidegesítene:D)
2010. ápr. 7. 19:45
11/16 anonim válasza:
Egyszer felidegesített a kémiatanár. Egyébként is volt pár ember akit kifogott, és szívózott vele, hát én voltam az egyik. Valamin összevesztünk, mikor már anyumat szidta hírtelen felálltam, és mondtam, hogy anyámat hagyja békén, nem is ismeri. Amikor felálltam előrecsúszott az asztal, erre azt mondta az igazgatónak, hogy ráakartam borítani az asztalt. :) Elől ültem, de a tanári asztal pont az én asztalom előtt volt(kb 10cm-l előtte), és annak csúszott neki az enyém. Kaptam egy igazgatóit a semmiért. De utána kikészítettük egymást rendesen.
12/16 anonim válasza:
én anno 1948-ban (ekkor voltam 4.es általánosban (vagymi volt akkor)) miutánn rábaaszott a körmömre egy 30 centis vonalzóval, mert nem hitte el hogy da vinci festő volt megfogtam a vonalzót, körbekergettem az iskolában (a tanárt) , a vonalzót ltörtem és a hegyes végével levágtam a melleit, ezek után mit ad isten még ordibált velem (ki tudja miért) , megrugdostam, análisan kielégítettem, horogkeresztet rajzoltam a hasára, elvittem a helyi kápolnába ahol szenteltvizet itattam vele, keresztrefeszítettem majd miutánn még mindíg nem halt meg (ugyanis NEM ez volt a célom) egy bazári kört rajzoltam a louvre múzeum közepébe belefektettem majd da vinci mona lisa nevű festményét majd a képe elé nyomtam: na baazd meg ha ez nem da vinci festménye akkor megöllek, sajnos ez már kicsit későn volt (elhunyt Minta Béláné apáca, a Pannonhalmi bencés kolostor igazgatónőjének szeretője 1948)
13/16 anonim válasza:
fejenverném.egyik osztalytarsamnak monta a tanar 1x h nem lehet tanulni toled kisfiam az meg beszol... maga miatt nem lehet xDD
14/16 A kérdező kommentje:
XD
2010. ápr. 8. 17:55
15/16 anonim válasza:
Engem még nem idegesített fel annyira a tanárom de volt egy olyan hülye hogy mondtam neki hogy lencsefa nő a kertünkben és másnap azzal jött oda hozzám hogy beírást ad a tegnapi beszólásom miatt
16/16 anonim válasza:
egy 3 m-s f@$$zt dugnék a seggébe
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!