Thunderstruck kérdése:
Naponta mennyi bibírcsókot termelhet egy boszorkány?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra, hogy állítólag a boszorkányok a bibírcsókból tudnak jósolni, ezek szerint egy bibírcsókból csak egyszer tudnak jósolni. És hány bibírcsókja van egy mesterboszorkánynak? Azért kérdezem ezeket őszintén , mert van egy bibírcsókom a homlokom közepén, de én fiú vagyok. Akkor varázsló leszek/vagyok? Tudtok magyarországon jóhírű varászlóiskolákat, vagy ehhez mindenképpen külföldre kell utaznom? Csak őszinte és hozzá értő válaszolókat várom!2016. ápr. 14. 07:28
1/4 anonim válasza:
Uram Atyám... Ez most komoly? Elször is, teljes hozzáértéssel állíthatom, h sem varázsló, sem semmi egyéb, mágikus lény sem vagy. Másodszor, én úgy hallottam h van ilyen "varázslóiskola" valahol, de ha te elhiszed, h ott tényleg varázsolnak, akk sztem vmi nincs rendben nálad, már bocsi :/
2/4 anonim válasza:
Tudod a bibírcsókot nem naponta termelik. Tavasszal elvetik mint a krumplit, és majd ősszel felszedik...
Közben szűzlány-pisivel szokták locsolni, mert csak attól fog nőni, a közönséges eső nem jó neki.
Jósolás előtt 2 napos fekete-macska-pisiben mossák le róla a szennyeződéseket, és majd csak azok után lehet belőle jósolni.
Ha kevés volt a termés, és a boszorkánynak elfogy a bibírcsókja, akkor az új termésig nem fog tudni jósolni!
Boszorkány iskolát találsz, ha felülsz a 6-os villamosra, majd 6 megálló után a 66-osra, és további 6 megálló után a 666-osra, és még azzal is tovább 6 megállót. No ott lesz a boszorkány-iskola!
3/4 goldenfenrir válasza:
A boszorkányok,varázslók és boszorkánymesterek, akiket úgy is ismertek, mint Lilith Gyermekei, az alvilágiak egy csoportja. Valójában emberek és démonok gyermekei, akik halhatatlanok. Mindnek van valamilyen külső ismertető jegye pl bibircsok vagy ferde nagy orr,pl ha te leugrasz 1 panelház 10 emeletéröl és tuléled egy horzsolás nélkül akkor biztos boszorkány vagy mert a boszorkányok halhatatlanok!(ha leugrasz felelösséget nemvállalok)
4/4 anonim válasza:
Roxford, Nimbusz 2000-rest ne felejtsd el megvenni:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!