Ti mivel szivattátok meg a suliban a tanárokat? Vagy a gyerekeket?
Érdekelne! :)
Mi azt csináltuk pl. a matektanárnővel, hogy csengetéskor kimentem az osztály elé, és rajzolgattam (mértanunk volt), amikor pedig a tanárnő bejött, azt mondtam neki hogy: "Miért tetszett késni? Tessék helyreülni!"
Az angollal pedig azt csináltuk, hogy köszönés után mindenki egyetlen pontra koncentrált, valaki pedig bebújt a szekrénybe és horkolt. Szegény tanárnő nem bírta kitalálni, hogy honnan jön a hang :D
Öreg ember vagyok, még más rendszerben jártam.
Pl.
zsíros kenyérrel töröltük át a táblát. Többé nem fogott rá a kréta. Az újra festését ki kellett fizetnünk.
Aztán volt a 10 perc Bufallo (padban felnyomod a térded, majd leejted. Ettől a cucc előrébb megy. Szépen sorban mindenki.)
Ha felelni hívtak:
- Nem tudtam készülni, mert szült az anyám (ki más szült volna);
- nincs itt beteg - mondja a felelésre felszólított.
Ezekre emlékszem, de volt sok.
Nekem tanárként volt szokásom, hogy április 1.-ére bekészítettem a zsebembe néhány nagyobb darab szőlőcukrot. Akkoriban sok helyen árultak olyant, ami nem tabletta alakú volt hanem hosszúkás, és első ránézésre krétának nézett ki.
Elkezdtem tartani az órát és írni valamit a táblára igazi krétával. Majd úgy fordultam, hogy a bal kezemmel gesztikulálva eltereljem a figyelmet, miközben a zsebembe nyúltam, és kicseréltem szőlőcukorra.
Közelebb léptem hozzájuk, továbbra is "belemerülve a magyarázatba", és egy ponton (például feltettem nekik valamilyen költői kérdést és) megálltam "eltűnődni".
Ekkor, mintegy szórakozottan elgondolkozva a saját kérdésemen, elkezdtem majszolni a kezemben levő "krétát" :D :D :D
A hatás -- főleg ha még nem ismertek engem annyira -- minden évben leírhatatlan volt....
Nekünk van egy nagyon dicsekvős tanárunk. Mindig az "új BMW" kocsijával henceg ,hogy milyen jó, meg milyen szép .
Én ezzel akartam ma megviccelni.
Felhívtam a tanárnőt hogy véletlenül neki hajtottam a kocsijának biciklivel és betört az ablak .
Direkt mondtam hogy nem szándékosan csináltam meg hogy sajnálom.
A tanár szó szerint ki rohant az iskolából és tudni kell hogy többet nyom mint maga a kocsi ( van vagy 200 kiló ) és én akkor láttam őt így ennyire futni vhová.
Utána meg se nézte a kocsit egyből elkezdett veszekedni velem ,hogy hogy nem vehettem észre hisz olyan nagy meg stb. stb...
Erre ő mondja: hol tört be az üveg ?
És utána döbbent rá hogy megszivattam.
Hű de jó volt letörni ennek a bigének a nagyképűségét. :)
Jó sztorim nincs, de két valós történetet el tudok mesélni, 1977-ből, általános iskola 7-dikben történt.
(1) Ofőnk(!) szerzett egy műanyag siklót, pont olyan hosszút, mint a napló és be is tette a naplóba a történelem tanárunk órája elött. A hatás frenetikus volt: naplónyitásra szabályszerűen életrekelt a sikló és a frász jött szegény tanárnőre. Ha ezt diák csinálja, intőnél alább nem ússza meg, az tuti. ;)
(2) Volt egy lány(!), aki egyik órán nem bírt magával és egy állathang idétlen utánzásával zavarta meg az órát. Az ofő vette a lapot. Felállította a lányt, és elkezdte feleltetni állathangokból. A lány nem merte kockáztatni az egyest, így kénytelen-kelletlen belement a játékba és bizony égett rendesen az osztály elött, némely állat hangjának utánzása közben. Tán a nyolcadik állat után kegyelmezett meg neki a tanárnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!