(ROCKEREK/GOTH-OK) Van ez az oltozkodes dolog amitol felek. (?! )
(Aki nem ert hozza ne kommemtaljon><)
tehat, a problema a kovetkezo..Rock/metal zeneket hallgatok,viszont kinem allhatom a Goth zeneket..Ezzel nem is lenne gond csakhogy elegge tetszenek a Goth cuccok(csipkek,fuzok,erdekes ekszerek,es egy par ruha) Viszont tudom hogy nem szabad keverni a kettot es hulyenek meg nem akarom magam nezni..Szarjam le hogy akar Goth nak is neznek de kozben rocker vagyok/ ne nezzek tobbe ilyen cuccokat inkabb vagy mi?:c thx az ertelmes valaszokat owo
17/L
Micsoda gyöngyszemekre akad az ember, ha bizonyos címszavakra néha rákeres! :D
Figyelj Kérdező, tudok neked három dolgot javasolni!
a) Magadévá teszed az előzőek által emlegetett "leszarom" megközelítést. Ahogy már felettem leírták, nem a ruha teszi a gothot. (Érdekes módon, felénk csak az ismeri fel a gothot, aki maga is nyakig ül a szubkultúrában...)
b.) Keresel olyan stílust, ami hasonló alapokra épül, de nincs mögötte mélyebb gondolat/zenei stílus. (Létezik ilyen is, de világért sem akarom tőled elvenni a felfedezés örömét :P)
c.) és ez a legnehezebb: leülsz átgondolni, hogy hogyan lehet átemelni az általad felsorolt stíluselemeket a te saját rocker stílusodba, aztán összehozol valami (viszonylag) egyedit.
#4 Javíts ki, ha tévedek, de a steampunk mögött is van egy viszonylag egyedi érdeklődési kör, nemde? Ha a kérdező épp azon aggódik, hogy olyannal stílussal/szubkultúrával azonosítják, aminek nem része, nem biztos, hogy egy hasonló felé kellene terelni. Inspirálódni persze lehet :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!