Hogy állítsam át az órát hajnali 2 kor, ha már most is olyan fáradt vagyok, hogy majd elalszom?
Figyelt kérdés
nem tudom ki találta ki ezt a baromságot, de minden évben nagy gondot okoz a hajnalig tartó virrasztás. már 2 cappuccinot ittam, de így sem biztos hogy sikerul fennmaradni. ja és holnap kelhetek korán....2016. márc. 26. 21:26
1/13 anonim 

válasza:

Felesleges hajnalig ébren maradni és átállítani, mivel októberben meg megint vissza kellene venni.
Én se állítgatom már 2002 óta.
2/13 anonim 

válasza:

Remélem a kérdés csak poén.. mert ha nem akkor nem lehetsz egy IQ bajnok
3/13 anonim válasza:
jaj ne hulyeskedj mar , en sem maradok fent ejfelig hogy alitsam at az orat , ha felkelek 6 kor , mar 7lesz es atteszem reggel :) vidd elore most az orat , es akkor ugy marad !
4/13 A kérdező kommentje:
de holnap időre megyek.
2016. márc. 26. 22:09
5/13 anonim 

válasza:

feküdj, le és állítsd be az ébresztőt hajnali 2-re....problem solved :D
6/13 anonim válasza:
Ez trollkodásnak is gyenge...
Ne mond, hogy nincs okos telefonod, magától átáll... :)
7/13 anonim 

válasza:

Az előttem szólók abszolúte nem nézték a kérdés kategóriáját?
8/13 A kérdező kommentje:
de az okostelefon miatt félek, mert repülősbe van és nem tudom, hogy átáll e. átállítani meg nem mertem mert mivan ha akkor duplán áll át. szóval még negyed óra és megtudom.
2016. márc. 27. 01:44
9/13 anonim 

válasza:

Eddig nem a humor kategoriába volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!