Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ottalvós kirándulásra szivatások?

Ottalvós kirándulásra szivatások?

Figyelt kérdés

Májusban megyünk, hotelba, ottalvós. Ne legyenek túl durvák, de ne ovis szintűek se . Csak szivatásokat írjatok, lehetőleg SOKAT.

12/l

2016. márc. 23. 16:28
 1/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Láttam a kérdésedet és gondoltam írok neked pár tippet:

- viszketőpor (én még nem próbáltam csak videókat láttam a neten lehet tőle viszketni, itching powder prank néven a youtubon vannak videók róla)

- fogkrém (ezzel még nyári táborban szívattak meg álmomban reggelre arra keltem, hogy csupa fogkrém vagyok :)))

- bean boozled cukorka (azok ilyen színes cukorkák vannak közte jó ízűek is de vannak olyanok is amiknek rossz íze van, én még nem próbáltam csak a neten láttam egy pár videót róla)

Körülbelül ennyit tudok, remélem tudtam neked segíteni.

Milyenek találod a szívatásokat amiket leírtam?

Ja, és jó kirándulást kívánok neked:)

2016. márc. 24. 21:42
 2/6 A kérdező kommentje:
1 - es. Jó ötletek, hol lehet venni bean boozled cukorkákat (nem vagyok magyarországi)? Ment a zöld kéz :).
2016. márc. 24. 21:48
 3/6 anonim válasza:
100%
Magyarországon kívül nem tudom, de viszont Budapesten lehet venni a Sugar Shopban, érdemes lecsekkolni a raktárkészletet mielőtt megveszed, hogy mennyi van készleten, nehogy az legyen, hogy pont nincs amikor mész készleten. Én még nem vettem csak halottam róla kiakartam próbálni hülyeségből, de még nem próbáltam, láttam a youtubon a jópár videót, hogy egy jó páran kipróbálták, hát eléggé rossz íze lehetett egy jó párnak :)))))
2016. márc. 24. 21:56
 4/6 A kérdező kommentje:
Írjatok még lécci! Ha jó megy a zöld kéz :).
2016. ápr. 1. 16:34
 5/6 anonim válasza:
100%

Szia!

Eszembe jutott még egy ez fiúk szívatására jó lakkozzátok ki körömlakkal a fiúk körmét míg alszanak.

Remélem ezzel a plusz tippel tudtam neked segíteni.

2016. ápr. 1. 21:21
 6/6 A kérdező kommentje:
Jövő héten megyünk!!! Kellene még
2016. máj. 1. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!