TEGNAP VÉLETLENÜL MEGNYOMTAM VALAMI GOMBOT, ÉS AZÓTA MINDENT NAGYBETŰVEL ÍR. A MUNKATÁRSAIM AZT MONDTÁK, HOGY LŐJEM LE MAGAM, MERT ÁLLANDÓAN KIABÁLÓS EMAILEKET KÜLDÖK ÉS NYOMJAM MEG A KEPSZ LOKOT HOGY KIKAPCSOLJAM. SAJNOS NEM TALÁLOM SEHOL SEM :S KÉRLEK SEGÍTSETEK :S KÖSZÖNÖM
Bal ééz felől, alulrol a harmadik gomb. Egyszer nyomd meg. Az van rá írva, hogy: Caps Lock
2010. ápr. 3. 21:12
2/24 anonim válasza:
bal oldalt legalul a sarokba Ctrl gomb felett van a Shift és felette a Caps Lock azt nyomd meg
16/f
2010. ápr. 3. 21:13
3/24 anonim válasza:
Igazából álcázva van és az van ráírva hogy POWER. Azt nyomd meg ha van olyanod, és ezután irány az ágyba késő van már.
4/24 anonim válasza:
Úristen. Billentyűzeteden bal kezed felől keres egy olyan gombot, amire az van ráírva, hogy "Caps Lock" nyomd be egyszer,próbáld ki. Ha még mindig nem jó, nyomd be mégegyszer.
5/24 anonim válasza:
A MONITOR HÁTOLDALÁN VAN EGY PIROS GOMB, AZT KELL MEGNYOMNI!
6/24 anonim válasza:
peeeersze kezdő informatikus -.-
Ez KAMU!!
-.-
2010. ápr. 3. 21:14
7/24 anonim válasza:
Ja, és Caps Lock, mielőtt "k"-val keresed:)
2010. ápr. 3. 21:15
8/24 anonim válasza:
:DDD
Te is pihent vagy :D
2010. ápr. 3. 21:16
9/24 dellfil válasza:
Ha kisbetűvel akarsz írni, nyomd egyfolytában a "SHIFT" gombot... :D:D:D:D
2010. ápr. 3. 21:18
10/24 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
A SHIFT-es bevált, power gomb pedig csak a szomszéd lélegeztetőgépét kapcsolja ki...
Jah, pihent vagyok, most láttam egy humor portálon (valóban megkérdezték :D) s gondoltam ellövöm ezt a poént itt is :D [link]
A SHIFT-es megoldáson kívül azért természetesen továbbra is várom a vicces kedvű és pihent agyú emberkék ötleteit ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!