Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Mit tegyek? Beleestem az...

Mit tegyek? Beleestem az esztergagépbe.

Figyelt kérdés
Én 16 vagyok, ő több mint 30, de jó karban van. Jövőhét szerdán fogok vele találkozni. Vigyek neki virágot? És miről beszélgessünk?
2010. ápr. 2. 01:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Fuck my neck
2010. ápr. 2. 03:48
 12/16 anonim ***** válasza:
mire le esett xDDD
2010. ápr. 3. 17:45
 13/16 anonim válasza:
Lógasd oda neki és indíts rá...
2010. ápr. 21. 22:05
 14/16 Olga néni ***** válasza:
Tokmánykulcsot ne hagyd benn! Irányváltóval vigyázz! Gumitalpú, munkavédelmi bakancs legyen rajtad, lengő ruha életveszélyes, hajháló, védőszemüveg viselése kötelező! Ja, és csak szakirányú végzettséggel rendelkezők hajtatják. (Oktatási tevékenység kivétel, tanár felügyelete mellett kezdő is nyomhatja.)
2011. márc. 11. 10:52
 15/16 anonim ***** válasza:
Mássz ki belőle, és próbálkozz egy krokodillal, és egy angol tanárnővel hármasban. Cekcuális segédeszköznek egy üzbég gyártmányú karburátort ajánlok.
2011. márc. 11. 13:38
 16/16 anonim ***** válasza:
Jó hogy beleestél,legalább esztergálnak belőled egy rendes figurát,a rosszaságot leesztergálják rólad.
2011. márc. 11. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!