Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Ápr.1. Kit szivattál meg és...

Ápr.1. Kit szivattál meg és hogyan? :DD

Figyelt kérdés
2010. ápr. 1. 18:35
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
100%
az én osztályom elhúzott valahova (mivel dök nap volt 40 perces szünet 20 perc óra) csak 3-an 4-en maradtunk első óra után ugyhogy átmentem a szomszéd osztályba ahol van 1-2 ismerősöm de azaz osztály nagyon brutál... elkezdték viccből kipakolni a folyosóra a padokat aztán mivel diákigazgató választás volt és ők lacira szavaztak kirakták a padokból hogy LACI aztán tanári asztalt is kivitték... meg egy táblát is leemeltek.. aztán elkezdtek teremfocizni a szivaccsal.. ének órán meg osztályfőnökük volt bent... csávó jön be kezében a tanári székkel dobogó helyére lerakja ráül :D azt mondja mindenki üljön le jólvan mindenki keres magának 1 széket azt az egyik csávónak meg mondja hogy zárja be az ajtót csávó kimegy... elkezd szarakodni az ajtóval (amit korábban leakasztottak) próbálja visszarakni nem megy.. tenár meg csak néz hogy most mivan aztán csak sikerült visszarakni aztán meg elkezdett azért ordibálni mert ez egyik gyerek nem akarta kimosni a szivacsot így mondja neki hogy nah mosd már ki a szivacsot! gyerek meg: de én nemtudom hogy kell :D bár ezen én már nem lepődök meg mert azaz osztály év eleje óta már falat festett mert gyümölccsel hábúrozott, meg székkel szoktak harcolni :D
2010. ápr. 2. 13:27
 22/24 anonim ***** válasza:
52%
Mink azt csináltuk ,h kiment egy fiu a wc-be és felhívta a tanárt(mivel hogy megszereztuk a számát) és mondta ,h kedves kolléga gyorsan jöjjön a tanáriba, mert egy diák kínos fotokat mutatott be önröl ... megszolala a tanár telefonja : ,,apaa ,csörög a monilod ,, ...titta rögés minenki döölt ... és szalad a tanáriba ... az egész osztály utána szaldt ... belépett a atnáriba és elmondta, h milny kínos fotokat, meg kíí ... ittenem ennyit még nem rögtem életemben...
2010. ápr. 3. 01:31
 23/24 anonim ***** válasza:
67%
ez az utolsó jó nagy kamu de ötletnek nem rossz
2010. ápr. 3. 10:46
 24/24 anonim ***** válasza:
mé lenne kamu ,sztem megcsinálták ..nem tom ,h hanyadikosak ..sztem nem kamu ... :)
2010. ápr. 3. 22:52
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!