Lehet botot bűvölni?
Figyelt kérdés
Kígyót lehet bűvölni, meg is akarok tanulni, de valaki tud botot, esetleg seprűnyelet bűvölni? Azt is meg akarnák tanulni!2016. márc. 3. 12:42
2/8 A kérdező kommentje:
Ezt nem viccből írtam. Nemtudom, hogy miért b@sszák át rögtön a humor kategóriába azt, ami kicsit is humorosan hangzik.
2016. márc. 3. 13:48
3/8 anonim válasza:
Igazából a kígyót is cak a furulya mozgása izgatja, és ezért követi a tekintetével, de szerintem egy élettelen tárgy "elbűvöléséhez" már természetfeletti erő szükségeltetik. Keress rá neten, vagy okkult tudományokkal foglalkozó könyvekben, esetleg bűvésziskolában! Sok sikert, próbálkozz csak! XD
4/8 anonim válasza:
"Ezt nem viccből írtam."
Hát ha ez tényleg igaz, akkor ott komoly problémák vannak a toronyban...
5/8 Alexandra9517 válasza:
Baj van a toronyban xd meghalok! :D :D
Amúgy igen lehet, ne hülyéskedjetek :)
Nekem a családom régi orosz családból származik, a legelső botmágus 1800as évekből származik, a titkát amekora botot akarsz bűvölni mármint centire szóval ahánycenti annyi 1000-es ! És megtanítom neked ezt az ősi orosz műveletet ! XD xD :D ;)
6/8 anonim válasza:
Most jut eszembe, én is tudok botot bűvölni, a seprűnyél már megyeget, de az igazi specialitásom a zászlórúd és a villanyoszlop :D
8/8 A kérdező kommentje:
És azt a villanyoszlopos trükköt hogyan kell csinálni
2016. márc. 10. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!