Miért vesznek az emberek krokodil emelőt? Ki az aki fel akar emelni egy krokodilt?
Figyelt kérdés
2016. febr. 29. 20:19
11/30 anonim válasza:
B@.szok én bele!
Múltkor a macskám húzta ki a kamiont az árokból!
12/30 A kérdező kommentje:
De a csiga nagyon erős, a hátán hordja a házát...
2016. márc. 1. 06:42
13/30 Nagilum válasza:
És a villanyírógép? Ki látott már szőrös villát? :D
14/30 A kérdező kommentje:
Ilyenről még nem is hallottam... Ha nincs megnyirni való villa, akkor miért találták fel???
2016. márc. 3. 06:31
15/30 Michail Mendoza válasza:
Ezt az emelőt főleg akkor használják,amikor az autót ugy akarják megemelni,hogy az egész hátulja,vagy eleje a levegőben legyen,tehát középen emelik.Hosszu,aránylag keskeny és lapos szerkezet és a kerekeit oldalra kinyuló tartókonzolra szerelik.Ezért az oldalra nyúló "lábai"-ról kapta a nevét.A "hévér" után azt hiszem ez a második feltalált emelőszerkezet.Kissebb méretben még ma is gyártják.Ja igen!Az autó alá tolják,nemugy mint a zsiráfot!
16/30 Wadmalac válasza:
Utoljára akkor használtam a zsiráfot, mikor a trabiban elszállt a hattyúnyak és nem volt krokodilom. De akkoriban még fecskét hordtam, ma meg boxert.
17/30 A kérdező kommentje:
Elszállt a hattyúd nyaka?? Meghalt? És miért kell neked boxer?
2016. márc. 5. 06:34
18/30 Joó László válasza:
A krokodil emelő egy olyan egyszerű emelőszerkezet amivel általában gépkocsikat emelnek meg egy oldalon kis magasságba.Kerékcserénél,kisebb javításnál amikor nem kell az egész kocsi aljához hozzáférni.
19/30 A kérdező kommentje:
Én ezt nem hiszem el... Szerintem azért van, hogy fel tudjunk vele emelni egy krokodilt 😄
2016. márc. 6. 08:42
20/30 id. Géber Péter válasza:
Te nagyon idióta lehetsz műszakiból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!