Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Humor » Az úgy jó, ha ezt csinálom?...

Az úgy jó, ha ezt csinálom? Megúszhatom az egyeseket? (Jó terv? )

Figyelt kérdés

Ha egy nap mindenből dolgozatot írunk és ezért én még első órán (8 órakor ±1-2 perc) kikéretőzök wc-re, mondjuk úgy hogy „tanárnéni kell szarni" és ott megvárom amíg vége lesz az utolsó órának (kb. fél kettő), addig meg ott a suli wifijén facebookozok, vagy letöltöm az asphalt 8 at azt úgyis lassan tölti le és addigis lesz mit csinálnom, esetleg recskázhatok is. Aztán amikor kijövök úgy megyek hogy senki ne lásson és ha valaki gyanakodna akkor azt mondom hogy nem nyilt ki az ajtó, beragadt és lefizetem a karbantartót, vagy a takarítónőt hogy azt mondja hogy hallotta hogy bentragadtam és most nemolyan rég szabadítottak ki. Aztán lemegyek ebédelni és csakúgy simán, nyugodtan kisétálok-mintha semmi nem történ volna(ez alatt azt értem hogy leplezem hogy beszartam a félelemtől)- az iskolából hazafelé.

Ezt így terveztem el. Jó lesz ez így, lehet bajom belőle?

2016. febr. 25. 15:41
 1/10 anonim ***** válasza:
Legyél egyszerűen beteg
2016. febr. 25. 15:52
 2/10 anonim ***** válasza:
De muszáj megszereznem az asphalt 8at, és nincs annyi mobilnetem. Ez nekem így tuti befektetés :D
2016. febr. 25. 15:58
 3/10 A kérdező kommentje:
?
2016. febr. 25. 15:59
 4/10 anonim ***** válasza:
Így, hogy ilyen szépen részletesen elmondtad, fel fogunk ismerni, és mennek is az egyesek.
2016. febr. 25. 16:01
 5/10 A kérdező kommentje:

Mivan? XD

2016. febr. 25. 16:03
 6/10 A kérdező kommentje:
Te vagy az Sörös? A tegnapit még nem kaptad vissza, tudod az 5000 forintodat, ha beköpsz nemis fogod és felnyomlak anyádnál a multoriért is! :D
2016. febr. 25. 16:07
 7/10 anonim ***** válasza:
Nem baj, ez nekem megér 5ezret xD
2016. febr. 25. 16:11
 8/10 A kérdező kommentje:
Haver, mi van veled? Elfelejtetted a múlkori bolti lopásodat? Ha beköpsz, mész a síttre! :D
2016. febr. 25. 16:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Mi az isten bajod van neked de komolyan??? A dolgozatot előbb vagy utóbb úgyis megírod te szellemileg sérült retardált
2016. márc. 17. 15:15
 10/10 anonim ***** válasza:
Utolsó, nem tökmindegy, ez humor kategória, lehet nem is komolyan gondolta :)
2016. márc. 17. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!