A Jurassic Parkot már sikerült újra bekeríteni vagy bármikor kiszabadulhatnak az állatok?
Figyelt kérdés
Szombaton láttam a tévében és ami miatt elgondolkodtam, hogy három madár kiszabadult és azóta nem volt róluk semmi hír. Meg volt pár olyan is, ami tudott úszni. Mennyi az esélye, hogy elúsznak emberek lakta szigetekre?2016. febr. 22. 19:08
11/14 Hardy Weinberg válasza:
Nem kell félned, még át kell vergődniük Középföldén, Narnián, sőt Westero mind a Hét Királyságán, úgyhogy sokáig fog tartani míg ideérnek.
12/14 Blade Bone válasza:
Szerintem a szomszédomba biztos van egy, vagy volt, és valahogy párosodhatott egy csirkével, mert van egy kakas aminek esküszöm olyan a kukorékolása, mint egy Tyrexé.
13/14 anonim válasza:
A 3.rész forgatókönyv nélkül készült, úgy hogy a spinosaurus is oda került holott a második részben (szintén sorna sziget) nem volt ott! Szerintem majd el akarják felejtetni vagy egy két mondatban megemlíti hogy mi lett ezután!
14/14 anonim válasza:
Jobb lesz ha csökkented a fű mennyiségét. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!